زيت سمسم 2 ملعقة هوت صوص 2 ملعقة صويا صوص 2 ملعقة سكر 2 ملعقة خل
مقدار ملح مقدار فلفل مقدار دجنجر او جنزبيل فرش مقدار كنافه ترح
التحضير: نضع الكاتشب والزيت والملح والفلفلوالصويا صوص
والهوت صوص والدجنجر نضربهم بالخلاط
نقسمهم لقسمين الاول نتبل به الجمبرى ونتركه فيها ساعه
باقى التتبيله نضع عليها الخل والسكر ونضربها بالخلاط تانى
نحضر الكنافه ونحشيها بالجمبرى اصابع مثل ورق العنب
الطبخ: نحمر اصابع الكنافه بالجمبرى فى الزيت
نطلعها من الزيت على ورق نشاف
نغمسها بالتتبيله وتقدم ساخنه
بالهناء والشفاء