المقادير: المهم اولا مقادير الموس
3 باكو كريم شانتيه
2 كوب فراولة مقطعة صغير
1 ك سكر بودرة
ربع ك ماء مغلي+2 م ك جيلاتين
التحضير: هنضرب الفراولة مع السكر بدون ماء في الخلاط كويس ونكون قلبنا
معلقتين الجلاتين في الماء المغلي ونضيفهم علي الفراولة ونكون ضربنا الكريم
شانتيه مع اللبن او الماية ونضيفه علي خليط الفراولة كدة بقي عندنا الموس
هنعمل كيك انا عملت سويسرول هناخد قطعة من الكيك علي قد القالب
نفرش القالب ببلاستيك ونحط عليه الكيك....وممكن تعملي اي كيك عادي انتي بتحبيه
هنعمل الموس زي ماكتبته فوق وانا اضفت عليه قطع فراولة
نحط الموس في القالب فوق الكيك
ونقفل البلاستيك وندخل القالب التلاجة لحد ماتجمد خالص
وبعد كدة تزوقيها زي ماتحبي انا حطيت فراولة